INFO veiligheid/gezondheid van Uzelf en omstanders omtrent steigers !

Zorg voor veiligheid/gezondheid van Uzelf en omstanders ! Bij de minste twijfel over de veiligheid of het gebruik van de gehuurde goederen. Altijd extra voorzorgen nemen en/of informatie inwinnen! Download en lees de handleiding.

Om de veiligheid te verhogen en opbouw te vergemakkelijken krijgt U standaard één voorloopleuning vanaf de 6.2 mtr hoge gevelsteiger van imaatverhuur. Hier treft U de link aan naar de video juiste gebruik voorloopleuning.

Rolsteigers voor binnen en buiten gebruik, gemakkelijk te transporteren, licht van gewicht, eenvoudig op te bouwen en uit te breiden.
Breed 135 cm en smal 75 cm, platform 190 cm, 250 cm of zelfs 400 cm. Werkbelasting max. 150 kg/m2 (klasse 2), max. platformbelasting 250 kg en totale rolsteiger belasting max. 750 kg.
Imaatverhuur rolsteiger is samengesteld volgens norm om op hoogte te komen voor eenzijdig wand/gevelgebruik.
Voor vrijstaand, buiten gebruik, als werkplatform enz. zijn onderdelen bij te huren voor verhoogde veiligheid en om aan wetgeving te voldoen. Zie extra onderdelen.

Verhoogde VEILIGHEID KAN JE HUREN!Zie handleidingen en opbouw instructie video's rolsteiger voor exacte instructies.
-Gebruik kantplanken verplicht indien: platform als werkplatform gebruikt wordt, zoals met opliggende (bouw)materialen en gereedschappen. (link huur KANTPLANKEN)
-Bij vrijstaand gebruik ook 2 extra stabilisatoren bijhuren en extra horizontaal schorren!
-Bij buitengebruik steiger aan de muur of balkon verankeren vanaf 8mtr werkvloer hoogte.
-Veiligheidsharnas met valstoppers, helm etc. huur je ook bij imaatverhuur (link huur VEILIGHEIDS MIDDELEN)